Petuxe shampoosEen overzicht van onze collectie 2021

U vindt ons ook via onderstaande knop

Bestellen

Petuxe Shampoo

Deze shampoos zijn bedoeld voor professionele hondenkappers, fokkers maar worden ook verkocht aan particulieren mits een degelijke begeleiding in gebruik door profesionele mensen.
Bij PETUXE® geven ze om een duurzame ontwikkeling, gebaseerd op een maximaal respect voor de natuur en een onoverkomelijke genegenheid voor dieren, onze huisdieren, onze vrienden.

PETUXE® producten:

- Gebruik bij huisdieren (honden en katten)

- Bevatten enkel natuurlijke ingrediënten

- Zijn vrij van parabenen

- 100% cruelty free, niet getest op dieren.

- Volledig vegan, repect voor het milieu.

by Petuxe

De shampoos voelen heel zacht aan en zorgt voor een spa-gevoel met een ontspannend effect en met een heerlijke geur. De innovatieve formule voedt het haar diepgaand, hydrateert het en herstelt de natuurlijke textuur, geeft een zijde- en glanseffect, met respect voor de pH van de huid. Ideaal voor een gevoelige huid.

by Petuxe
all.html

Petuxe shampoo voor alle vachttypes.

De PETUXE alle vachten shampoo is ontwikkeld als een neutraal product, met een pH gestabiliseerd op 7,4, goed was-, hydraterend en vitaliserend vermogen. Voor elk type vacht

Product detail
Bestel product
wit.html

Petuxe shampoo voor witte vachten.

Shampoo voor alle rassen, vooral voor wit haar vanwege de hoge kleur en waswerking. Het bevat blauwe pigmenten om de gelige tonen van wit haar te kleuren. Zo wordt de heldere witte toon versterkt.

Product detail
Bestel product
kleur.html

Petuxe kleurversterkende shampoo.

De innovatieve petuxe-formule voor zwart haar intensiveert zwarte of donkere pigmenten, waardoor een delicaat en goed ingesteld aroma achterblijft met respect voor de pH van de huid. Ideaal voor een gevoelige huid.

Product detail
Bestel product
lang.html

Petuxe Hydraterende, voedende shampoo.

Zeer milde en vochtinbrengende shampoo voor lang haar, ontwikkeld om droog of beschadigd haar te herstellen. Het vergemakkelijkt het borstelen en laat een delicaat aroma achter, een zeer zacht en goed gefixeerd haar.

Product detail
Bestel product
gevoel.html

Petuxe shampoo voor gevoelige huid.

Dermatologische shampoo voor de gevoelige huid, met onze innovatieve 0% formule (zoutvrij, sulfaatvrij, siliconenvrij, kleurstofvrij), zoeken we de beste zorg voor de meest gevoelige huid, met een delicaat en goed gefixeerd aroma.

Product detail
BBestel product
pup.html

Petuxe shampoo voor puppys.

Het bevat essentiële vitamines om de huid van uw puppy te beschermen, hem diep te voeden en een sterke en glanzende vacht te geven, met respect voor de pH van de huid, ideaal voor de gevoelige huid. Bevat een mix van zeer milde oppervlakteactieve stoffen.

Product detail
Bestel product
volume.html

Petuxe volume shampoo.

Met een frisse geur, geeft de innovatieve formule extra volume en helderheid aan het haar, terwijl het het haar hydrateert en voedt en de natuurlijke textuur herstelt. Het haar is glanzend en zijdeachtig.

Product detail
Bestel product
water.html

Petuxe textureerde shampoo voor waterhonden

Innovatie en ontwikkeling in een formule bedoeld voor honden met krullend haar of dreadlocks, om een ​​optimaal niveau van hydratatie en een aangename textuur aan hun specifieke vacht te geven.

Product detail
Bestel product
bar.html

Petuxe shampoo in zeepblok formaat

De PETUXE-shampoo in vaste vorm is ontwikkeld door ons R & D-team om plastic van onze planeet te verwijderen, 95% water te besparen en meer dan 80% Co2 te elimineren,

Product detail
Bestel product

8% extra korting bij bestelling vanaf 400 euro

Bij een bestelling vanaf 350 euro, krijgt u een extra 8% winkelkorting.

Verdeling België/Luxembourg

Petuxe producten leveren we uitsluitend in België/Luxemburg binnen de 3 werkdagen.

We leveren op tijd!

Al onze producten zijn in voorraad, dus leveren we op tijd! Mogen er voorraad problemen zijn, dan melden we u dit vooraf.