Petuxe shampoos - PRO

Een overzicht van onze collectie 2021.

U vindt ons ook via onderstaande knop.

Bestellen

Petuxe Shampoo-Pro

We bieden u een 4-tal shampoos aan, die ontwikkeld en bedoeld zijn voor professionele honden-en katten kapsalons, fokkers van honden en katten. Deze producten bieden u een perfect resultaat van het harde werk dat u verricht om u klanten te stellen.

-- Mandarijnshampoo:
Zoutvrije shampoo voor professioneel gebruik. Het is een product met een hoog wasvermogen, ontworpen om de handen van onze stylisten en tegelijkertijd de meest veeleisende huidtypes te verzorgen.

-- Shampoo Hoge waskracht:
Shampoo met hoge waskracht, ontworpen voor professioneel gebruik, voor honden met veel zeer vast vuil

-- Shampoo lavendel en rozemarijn voor alle soorten vachten:
Shampoo zonder zout voor professioneel gebruik. Het is een product met een hoog wasvermogen, ontworpen om de handen van onze stylisten en tegelijkertijd de meest veeleisende huidtypes te verzorgen.

Al onze formules zijn veganistisch, niet getest op dieren, respectvol voor het milieu.

De shampoos voelen heel zacht aan en zorgt voor een spa-gevoel met een ontspannend effect en met een heerlijke geur. De innovatieve formule voedt het haar diepgaand, hydrateert het en herstelt de natuurlijke textuur, geeft een zijde- en glanseffect, met respect voor de pH van de huid. Ideaal voor een gevoelige huid.

by Petuxe
zout.html

Petuxe zout vrije Mandarijnshampoo.

De PETUXE mandarijnshampoo zonder zout, werd ontwikkeld als een neutraal product, zonder zout, speciaal geïndiceerd voor een intense voorwas, met een pH gestabiliseerd op 7'4, een goed was-, hydraterend en revitaliserend vermogen. Voor alle vachttypes.

Product detail
Bestel product
deep.html

Petuxe diepreinigde shampoo.

De krachtige diepreinigende shampoo van PETUXE is ontwikkeld als een product voor professioneel gebruik, met een PH gestabiliseerd op 7'4, diepreinigend, hydraterend en vitaliserend. Voor elk type vacht.

Product detail
Bestel product
laven.html

Petuxe lavendel en rozemarijn shampoo.

PETUXE LAVENDEL EN ROZEMARIJN SHAMPOO VOOR ALLE VACHTEN De lavendel- en rozemarijnshampoo voor alle vachttypes van PETUXE, ontwikkeld door Isabella Doblas, stap voor stap om aan haar meest persoonlijke eisen te voldoen,

Product detail
Bestel product
micro.html

Petuxe hooggeconcentyreerde shampoo in microgranullen.

Om water te besparen heeft Petuxe shamppo in micro granule ontworpen. Dis is een formule zonder zout en siliconen Geeft een natuurlijke glans en biedt daarbij ook een heerlijk aroma.

Product detail
Bestel product

8% extra korting bij bestelling vanaf 350 euro

Bij een bestelling vanaf 350 euro, krijgt u een extra 8% winkelkorting.

Verdeling België/Luxembourg

Petuxe producten leveren we uitsluitend in België/Luxemburg binnen de 3 werkdagen.

We leveren op tijd!

Al onze producten zijn in voorraad, dus leveren we op tijd! Mogen er voorraad problemen zijn, dan melden we u dit vooraf.