ON THE ROAD

Canis-Cosmetics komt naar je toe

On the road

We komen naar je toe. Nog niet onmiddellijk maar zodra de corona-wetgeving het toelaat gaan we eens per maand een demo dag geven in een hotel, of cultureel centrum bij u in de buurt.
Wij voorzien twee locaties per provincie.

Petuxe

Professionele kwaliteits cosmetica producten"

100 % Vegan

Cruelty free!

Geproduceerd met respect voor dier en natuur!

Professionele cosmetica voor onze huisdieren.

Onze agenda

Wanneer kan je ons verwachten?

Even wachten, zoals met alle evenementen. Zodra wij duidelijkheid hebben op de corona agenda van onze Belgische regering, kunnen we voorzichtig plannen. Hou onze ons sociale media in de gaten of kijk naar deze pagina waar je de agenda kan raadplegen.
Wat mag je verwachten?

Omdat persoonlijk contact met onze klanten en prospecten belangrijk zijn, komen we met ons team naar je omgeving. We weten best dat u niet altijd de tijd heeft of zin hebt om vele kilometers te verspelen om onze producten en ons bedrijf beter te leren kennen. Het is de bedoeling dat we een locatie zoeken, centraal, zodat we enkele klanten kunnen ontmoeten voor een aangename kennismaking, voorstelling van de producten, ideeën te wisselen, samen met een hapje en een drankje dat Canis-Cosmetics je aanbiedt.

Kennismaking

We onvangen u met hapje en drankje en je neemt even tijd om kennis te maken met ons team.

Voorstelling van producten

Leer onze producten beter kennen, we stellen je de producten voor en antwoorden op uw vragen die u heeft.

Wij luisteren naar u !

Een wisselwerking van ideeën, misschien heeft u bepaalde zaken die u wenst aan te kaarten of ideeën voor een betere samenwerking.

Let op!!!
Alle afspraken zijn op persoonlijke basis. Het is niet de bedoeling om 10 klanten samen te ontvangen. Alle afspraken zijn persoonlijk waarbij we een 2 uur, per bedrijf, vrij maken. Niet dat u moet vertrekken daarna, u kan gerust nog wat rondhangen om verder te genieten van een drankje/hapje en eventueel te verbroederen met andere collega's.

U kan u alvast inschrijven om deel te nemen !! We nemen contact als we een datum prikken.