Dama/ Vegan / Thor / Bimba / Natuurlijke producten / Tobt / Nala / Vegan/ Kira /
Lichte geuren
  • Layka

  • Nala

  • Luna

Petuxe geuren
  • Toby

  • Kira

  • Rocky

Glamoureuze geuren
  • Bimba

  • Dama

  • Thor

Product info

De geuren voor honden en katten zijn speciaal samengesteld met natuurlijke ingrediënten die de huid en vacht niet uitdrogen en unieke geuren afgeven Ze verbeteren ons welzijn in het samenleven met onze honden en het is ook een leuke ervaring voor de dieren Ze zijn ook effectief in het neutraliseren van slechte geuren en ze bieden een " prachtige geur

Gebruik van onze parfums

We raden aan om het parfum twee-dagelijks te gebruiken, het is de gemakkelijkste en meest natuurlijke manier om geurtjes te verbeteren en slechte geuren effectief te neutraliseren. De onaangename geur die honden soms uitstoten, wijst er niet op dat ze gezondheidsproblemen hebben of dat hun hygiëne slecht is Dit komt omdat ze meer vet afscheiden dan normaal omdat ze hun vacht moeten smeren en hun huid moeten beschermen.
Product info/bestellen

Petuxe Display

Petuxe biedt u een gratis display aan. Een prachtige eye-catcher, die door zijn kleur en vorm aanspreekt bij uw klanten. De display verkoopt zichzelf. Automatisch worden mensen aangetrokken tot de parfums die ze kunnen uittesten. Onze prachtige geuren doen hun werk. Veel verkoopstechnieken heb je niet nodig. Bij aankoop van de volledige parfumlijn ( 9 parfums), krijgt u gratis een display. Wij bieden u twee displays aan : Een display met 9 geuren of een display met 18 flesjes, zodat u direct een flesje kan meegeven met de klant. Alle geuren kunnen apart besteld worden.
Product info/bestellen

Vegan producten

100% Vegan & niet getest op dieren Vegan parfum is daarmee een diervriendelijk alternatief voor veel parfums die je op de markt kunt vinden. Petuxe is een onderdeel van Valquer, een groot bedrijf die cosmetische producten ontwikkeld voor mensen, maar ook een produceert voor andere grote cosmetische bedrijven. Daarom worden ze dubbel gecontroleerd, zeker als het op testen neerkomt. Ze hebben dus de jaren ervaring bij het testen van hun producten. Het is Niet legaal om te testen op dieren binnen en buiten de EU, volgens de EU-wetgeving uit 2013. We zijn gecertificeerd met ISO 14001, die de goede productie praktijken controleerd.
Product info/bestellen