Lavendel en Rozemarijn shampoo voor alle vachten

De lavendel- en rozemarijnshampoo voor alle vachttypes van PETUXE, ontwikkeld door Isabella Doblas, stap voor stap om aan haar meest persoonlijke eisen te voldoen, met een pH gestabiliseerd op 7'4, goede reinigingskracht, gemiddelde hydratatie en textuur, voor professioneel werk en een geweldige schaarafwerking. Voor alle vachttypes, en aanbevolen om het knippen gemakkelijker te maken. Met panthenol, vitamine B5 en natuurlijke rozemarijn- en lavendelolie, en als unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel parfum van rozemarijn en lavendel.

Bestellen ?
naar bestelpagina

Omschrijving
De lavendel- en rozemarijnshampoo voor alle vachttypes van PETUXE, ontwikkeld door Isabella Doblas, stap voor stap om aan haar meest persoonlijke eisen te voldoen, met een pH gestabiliseerd op 7'4, goede reinigingskracht, gemiddelde hydratatie en textuur, voor professioneel werk en een geweldige schaarafwerking. Voor alle vachttypes, en aanbevolen om het knippen gemakkelijker te maken. Met panthenol, vitamine B5 en natuurlijke rozemarijn- en lavendelolie, en als unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel parfum van rozemarijn en lavendel


Gebruiksaanwijzing
Dit is een professioneel product, geconcentreerd, dat direct op de natte vacht kan worden gebruikt, of verdund in 1 deel shampoo voor 20 keer heet water. Als gebruiksmethode wordt aanbevolen om de hele vacht grondig te bevochtigen met warm water en de shampoo aan te brengen op alle plaatsen, te beginnen met de benen, het lichaam en het laatste hoofd, met speciale aandacht voor de gevoelige gebieden, ogen, neus en oren. Activeer het product door krachtig te wrijven, af te spoelen met licht lauw water of als het seizoen van het jaar water op kamertemperatuur toelaat.

Professionele verpakking 5 liter.

Certificaties
Onze producten zijn 100% vrij van dierlijke bijproducten, daarom certificeren we ze als natuurlijk en we certificeren ze ook dermatologisch. Op deze manier wordt PETUXE ontwikkeld en vervaardigd volgens ISO: • GMP: Good Manufacturing Practices ISO 22716. • ISO 9001 Quality Management and Commitment • Management and Commitment to the Environment ISO 14001


Ingrediënten
WATER, natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, COCAMI-DE DEA, echte lavendel olie, LINALOOL, Rosma-RINUS OFFICINALIS bladolie, glycerine, natriumbenzoaat, POLYQUATERNIUM-7, PANTHENOL, natriumhydroxide, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM, magnesiumchloride, METHYLISOTHIAZOLINONE .

Terug naar overzicht
Terug

5% extra korting bij bestelling vanaf 400 euro

Bij een bestelling vanaf 400 euro, krijgt u een extra 5% winkelkorting.

Verdeling België/Luxembourg

Petuxe producten leveren we uitsluitend in België/Luxemburg binnen de 3 werkdagen.

We leveren op tijd!

Al onze producten zijn in voorraad, dus leveren we op tijd! Mogen er voorraad problemen zijn, dan melden we u dit vooraf.