Petuxe: Shampoo voor gevoelige vachten.

De shampoo voor de gevoelige huid van PETUXE, is ontwikkeld als een neutraal product, met een PH gestabiliseerd op 7'6, vlot en goed werkend bij het wassen, hydraterend en vitaliserend vermogen. Voor elk type gevoelige vacht, ontwikkeld volgens onze formule ZERO% vrij van SULFATEN, ZOUT, SILICONEN en DYES. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische Aloë Vera als basis voor hydratatie, vitamine B5 en E om kracht en glans te geven, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, en als een unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum.

Bestellen ?
naar bestelpagina

Omschrijving
De shampoo voor de gevoelige huid van PETUXE, is ontwikkeld als een neutraal product, met een PH gestabiliseerd op 7'6, vlot en goed werkend bij het wassen, hydraterend en vitaliserend vermogen. Voor elk type gevoelige vacht, ontwikkeld volgens onze formule ZERO% vrij van SULFATEN, ZOUT, SILICONEN en DYES. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische Aloë Vera als basis voor hydratatie, vitamine B5 en E om kracht en glans te geven, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, en als een unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum..


Gebruiksaanwijzing
Dit is een professioneel product, geconcentreerd, dat direct op de natte vacht kan worden gebruikt, of verdund in 1 deel shampoo voor 20 keer heet water. Als gebruiksmethode wordt aanbevolen om de hele vacht grondig te bevochtigen met warm water en de shampoo aan te brengen op de hond of kat, te beginnen met de benen, het lichaam en het laatste hoofd, met speciale aandacht voor de tere delen, ogen, neus en oren, activeer het product door krachtig te wrijven, af te spoelen met licht lauw water of als het seizoen van het jaar water op kamertemperatuur toelaat.

Particuliere verpakking 200 ml
Professionele verpakking 500 ml
Professionele verpakking 5000 ml

Certificaties
Onze producten zijn 100% vrij van dierlijke bijproducten, daarom certificeren we ze als natuurlijk en we certificeren ze ook dermatologisch. Op deze manier wordt PETUXE ontwikkeld en vervaardigd volgens ISO: • GMP: Good Manufacturing Practices ISO 22716. • ISO 9001 Quality Management and Commitment • Management and Commitment to the Environment ISO 14001


Ingrediënten
Water, natriumlauroylsarcosine METHYL isethionaat-, COCAMIDOPRO-PYL BETAINE, PARFUM, PEG-120 methylglucosedioleaat dioleaat, FENOXYETHANOL trinatriumcaloxetinezuur ETHYLENEDIAMINE DISUCCINA-TE polyquaternium-7, STEARYLTARTRAAT DIHYDROXYPROPYLDIMO-nium OLIGOSACHARIDEN, natriumbenzoaat, HYDROXYPRO-PYL guarhydroxypropyltrimoniumchloride, PANTHE -NOL, TOCOPHER ACETAAT, PROPYLEENGLYCOL, LINALOOL, CITROENZUUR, NATRIUMHYDROXIDE, LIMONENE, HEXYL CINNA-MAL, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMAAT, BENZYL BENZOAAT, TOCOFEROL

Terug naar overzicht
Terug

5% extra korting bij bestelling vanaf 400 euro

Bij een bestelling vanaf 400 euro, krijgt u een extra 5% winkelkorting.

Verdeling België/Luxembourg

Petuxe producten leveren we uitsluitend in België/Luxemburg binnen de 3 werkdagen.

We leveren op tijd!

Al onze producten zijn in voorraad, dus leveren we op tijd! Mogen er voorraad problemen zijn, dan melden we u dit vooraf.