Pagina: Burbur
Info pagina
Producten gamma, 2023

Burbur Cosmetics Informatie pagina

Burbur-Cosmetics en hun visie.Burbur is opgericht door Isaac Garcia, mede-eigenaar-oprichter van Petuxe. Zijn toekomst visie op de cosmetische producten voor honden en katten was verschillend met deze van Petuxe. Het verfijnen van de producten, niet de klemtoon leggen op de aangename, goed verkopende geur, maar eerder nog meer investeren in meer kwalitatieve samenstellingen van de producten, een complexere methode waarbij de producten winnen aan een betere Vegan samenstelling, net als het dermatologisch aspect naar een hoger level te brengen. Met andere woorden, investeren in een nog gezondere toekomst maar betere resultaten voor dier en trimmer.
De insteek was niet een product ontwikkelen en daarna hopen dat de resultaten aanslaan bij de trimmers, maar eerst luisteren naar top trimmers. Wat verwachten ze van een shampoo en daarna bekijken met welke ingrediënten, op basis van dier en mens vriendelijkheid, om tot de perfecte resultaat te komen. Eigenlijk hetzelfde scenario die ook Ultimutt/Secret Weapon gebruikte voor hun producten.

Een ander voordeel van de Burbur producten is dat de hele range maar uit een 5-tal verschillende producten bestaat die iedere trimmer in staat stelt, alle vachten te behandelen. Zo vindt je vb. de deep clean shampoo en de shampoo alle vachten in één shampoo. Er is meer gekeken naar samenstellingen die meerdere shampoos tot 1 shampoo kunnen brengen. Dat geeft als voordeel u geen 20 verschillende shampoos in huis moet nemen. De keuze van een shampoo voor een bepaald ras, wordt daardoor iets voor de hand liggend en schuift de twijfel, om een verkeerde shampoo te gebruiken, aan de kant.

Maar er is niet alleen aan de professionele trimmers gedacht. Naast de professionele lijn is er voor het eerst professioneel product ontwikkeld voor de eindgebruiker, waarbij je de shampoo niet moet verdunnen met water. Een professioneel product die zonder enig gevaar van verkeerd gebruik door iedereen kan gebruikt worden. PetCare, een volledige range van 5 producten en toebehoren, naast het professionele gamma.

Post

Natuurlijke ingrediënten, dermatologisch, wetenschappelijk ondersteund en ontwikkeld.

Burbur, is een merk van zeer professionele cosmetica voor huisdieren, als belangrijkste kenmerken kunnen we benadrukken dat onze shampoos 100% Veganistische, dermatologisch en respectvol voor het milieu zijn. Door minder water te gebruiken in de shampoo, meer geconcentreerde shampoo te ontwikkelen, besparen we niet alleen water uit, maar heb je ook veel minder shampoo nodig om een bruikbare shampoo aan te maken. Burbur heeft de chemische samenstellingen bekeken van de concurrentie en bekeken hoe de omschrijving "Vegan" tot de kern te herleiden, door nog meer chemische hulpmiddelen uit de shampoo te weren. Silicone (ook niet de wettelijke toegelaten Silicone) en parabenen of derivaten ervan zijn niet van toepassing, net als kleurmiddelen en diepe geuren verbannen.

Onze producten zijn ontwikkeld, in samenwerking met de beste trimmers in Spanje, om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van de verzorging en behandeling van huisdieren. Omdat we professionele producten wilde ontwikkelen, met respect voor de ecologisch voetafdruk en tegelijk respectvol voor onze dieren en het milieu, dus begonnen we aan een lang onderzoeksproces door middel van de essentiële pijlers voorop te zetten. We gingen aan de slag met een innovatieve vegan-natuurlijke producten die perfect aangepast zijn aan de gebruikelijke behoeften van hondenkappers zonder het milieu en de zorg voor onze huisdieren te verwaarlozen. Dit laatste hebben tot in de kern aangepakt.

Het resultaat van dat nauwgezette wisselwerking van trimmers, mensen met ervaring in cosmetische producten voor dieren en onderzoekers levert een lijn die in grote lijnen zou worden gedefinieerd als: 100% veganistisch, dermatologische professioneel cosmetica voor honden en katten.

Al de producten die we gebruiken in onze shampoos, conditioners en maskers, zijn voorgelegd, gecontroleerd en goedgekeurd door de controle unit van de Europese commissie. Je zult daarvoor op onze leaflets en op de productpagina's de volgende omschrijving en nummer zien; Animal health registration number

Patrick quote Isaac

We gaan niet voor super geurende shampoos, maar shampoos die resultaat boeken bij onze trimmers, voor onze trimmers en waarbij het dier centraal staat. Langdurende geuren zijn niet aangenaam voor het dier, wel voor de mens, maar een vacht die juist onderhouden is, de nodige voeding krijgt, is veel belangrijker voor de gezondheid van het dier.

Post

De producten


Enkele belangrijke punten!

● Burbur Pro shampoos, conditioners en maskers met vegan formule, verrijkt met natuurlijke botanische extracten, hydrateert, voedt, zuivert en herstelt het intens. Bamboehoutskool dat als een spons werkt, net als toxines en onzuiverheden opneemt, maar ook overtollige olie. Atlantisch bruin zeewier zorgt voor regeneratie en herstel van de capillaire weefsels en een blijvende glans. Jojoba-olie voor het versterken van het haar, reguleert de sebum op de huid, stelt zijn natuurlijke extractie in evenwicht door een anti-oxidante kracht te verstrekken en de natuurlijke kleur van de vacht te verbeteren.
✅️ Onze producten zijn dermatologisch.
✅️ Onze shampoos zijn hoog geconcentreerd producten: Verdunnen 1:25 tot 1:32 Afhankelijk van het ras en vacht.
✅️ Onze shampoos hebben verschillende eigenschappen in één shampoo, neem uw tijd om alles rustig door te nemen of contacteer ons voor meer informatie.
✅️ We hebben 2 soorten conditioners en maskers, elk heeft een specifiek doel, dus let wel op bij de bestelling welke conditioner en/of masker dat nodig is voor uw gebruik. Vraag raad indien enige twijfel.
✅️ Alle producten zijn geschikt voor honden en katten.

De shampoosAlle rassen/deep clean hoogwaardige shampoo.

Alle rassen shampoo:
● Intens reinigde eigenschappen, antioxidanten, ontgiften, Neutraliseert geuren, diep ontvettend en dermatologisch
● Ideaal voor dagelijks gebruik en ontwol vachten - deep clean.
● Geschikt voor honden en katten
● Deze zuiverende en ontgiftende shampoo verwijdert alleen maar overtollig talg en vuil, NOOIT het natuurlijk vet van de vacht.
✅️ Atlantisch zeewier verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid, stimuleert het herstel van beschadigde huidcellen en ontgift, reinigt en verstevigt de huid en hydrateert deze op natuurlijke wijze.
✅️Bamboehoutskool haalt onzuiverheden uit het huidoppervlak. Het trekt als een magneet gifstoffen, bacteriën, olie en vuil van het huidoppervlak aan.
✅️Jojoba-olie hydrateert, heeft antibacteriële, antioxiderende en hypoallergene eigenschappen, helpt de talgproductie onder controle te houden.
✅️ Hooggeconcentreerd product: Verdunnen 1:25 TOT 1:32 Afhankelijk van het ras en vacht.

Te gebruiken voor: Alle rassen, kortharige rassen, honden met dubbele vachten, ontwolrassen.
✅️ Verkrijgbaar in 1l en 4l
✅️ Product info/bestellenShampoo voor witte vachten.

Door urine, vuil en externe factoren kan de vacht van honden er vies en versleten uitzien. De onzuiverheden zijn vooral merkbaar bij honden met een witte vacht en hun vacht heeft meestal een gelige of grijsachtige tint.
Wat ik kan doen? Burbur Pro shampoo witte vachten! Deze shampoo voor witte vachten herstelt het natuurlijke wit, zonder agressieve chemicaliën, met natuurlijke ingrediënten zoals rozemarijn, lavendel of violet, verwijdert geblondeerd haar en laat het schoon en stralend achter.
Dankzij zijn vegan formule verrijkt met natuurlijke botanische extracten, zuivert en herstelt de witte kleur en verwijdert gele glanzing.
✅️Proshine activeert de intense glans van de haarvezel door interactie met de eiwitten. Zorgt voor hoogwaardige glans en kleurverbetering.
✅️ Essentiële olie van rozemarijn staat erom bekend een gezonde haargroei op de lange termijn te bevorderen door de microcirculatie van de huid te verbeteren. In combinatie met etherische olie van lavendel, gewaardeerd om zijn ontstekingsremmende eigenschappen, helpt het om talg in evenwicht te brengen en de huid te kalmeren. Lavendel- en violetextracten verwijderen ongewenste gele en kopertinten uit witte vachten.

Te gebruiken voor: Alle rassen met witte vachten
✅️ Verkrijgbaar in 1l en 4l

✅️ Product info/bestellenHydraterende shampoo.

Burbur Pro hydraterende shampoo is je ware bondgenoot voor een gezonde, herstelde en gemakkelijk te kammen vacht. Het is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te wassen met natuurlijke ingrediënten om de natuurlijke vochtbalans van de vacht te herstellen en het haar te voeden zonder het vet te maken. Aanbevolen als hydraterende en herstellende shampoo. Dankzij de vegan formule, verrijkt met natuurlijke extracten zoals olijfolie, kokosolie. Deze ingrediënten helpen knopen te ontwarren, waardoor de vacht makkelijk doorkambaar wordt. Evenals hyaluronzuur om meer hydratatie en verzorging te geven die samen met beatatin een gezonde vacht en huid behouden, droge en beschadigde vacht scheren. Dankzij de voedende oliën, die de vacht hydrateren, wordt de haargroei gestimuleerd. Daarnaast is de hydraterende shampoo verrijkt met provitamine B5
Onze shampoos zijn dermatologich getest, perfect voor de huid van onze honden/katten en de handen van onze trimmers. ✅️ Betain verbetert het vochtgehalte en de gezondheid van de vacht en huid.
✅️ Mango-extract herstelt haarvezels.
✅️ Kokosolie hydrateert, heeft antimicrobiële eigenschappen, biedt bescherming tegen een aantal parasieten en vermindert huidontstekingen.
✅️ Olijfolie voorkomt haarbreuk, kalmeert de jeukende huid, minimaliseert statische elektriciteit, geeft glans, bevordert de haargroei en dichtheid, voorkomt gespleten haarpunten.
✅️ Hyaluronzuur hydrateert de vacht en huid, minimaliseert statische elektriciteit, voegt volume toe, revitaliseert haarvezels met een hoge porositeit.

Te gebruiken voor: Alle rassen met lange vachten of vachten die een bepaalde voeding nodig hebben om de vacht te herstellen.
✅️ Verkrijgbaar in 1l en 4l
✅️ Product info/bestellenTextuur/volume shampoo.

Burbur pro texturerende shampoo biedt volume en textuur voor ruwharige, wollige vachten en voor showhonden wiens vacht of bepaalde delen van het lichaam textuur en dichtheid nodig hebben.
Met Burburpro texturizer heb je een volume gevende shampoo die je helpt om een complete en perfecte laag voor schaarwerk te creëren. Het is verrijkt met geselecteerde natuurlijke ingrediënten om de gewenste finish te bereiken zonder de vacht of huid uit te drogen. De veganistische formule met natuurlijke Poliplant. Aloë Vera voedt het haar en geeft het meer body, glans en vitaliteit.
Op doffe plat liggende terriër vachten kan deze complete shampoo de vacht transformeren in een gezonde, dikke, volle vacht. De shampoo vermijd ook het statische en kroezen in de vacht. Met ingrediënten als witte brandnetel en calendula als extracten werkt het als een natuurlijk verzachtend middel voor de huid. Aanbevolen als volume- en textuurshampoo. Maar ook als shampoo voor ruw haar en strippen.
✅️ Aloë Vera heeft hydraterende, ontstekingsremmende, herstellende en helende functies.
✅️ Capillaire polyplant (12 verschillende plantenextracten) heeft onder andere functies als het hydrateren van de vacht, het voorkomen van haaruitval. Effectief bij seborroe en roos.
✅️ Witte brandnetel is rijk aan antioxidanten, die het ontstekingsremmende eigenschappen geven en witte brandnetel tot een verzachtend ingrediënt maken.

Te gebruiken voor: Volume vachten, waterhonden, trimrassen maar ook alle kniprassen (poedels enz..).
✅️ Verkrijgbaar in 1l en 4l
✅️ Product info/bestellenShampoo voor gevoelige vachten/salt free.

Hypo-allergene shampoo wordt aanbevolen voor honden met een jeukende, geïrriteerde of gevoelige huid. Allantoïne en Aziatische vonk, hydrateren, kalmeren, hebben anti-irriterende eigenschappen, bevorderen epidermale celvernieuwing en versnellen wondgenezing. Calendula werkt ontstekingsremmend, antiseptisch en antibacterieel.
De shampoo is ook perfect voor honden met plooi-huid. Het residu, door moeilijk uit te spoelen shampoo, zal veel minder tot geen effect hebben dan een gewone shampoo. Zo voorkomt u dat er irritaties ontstaan en de hond jeuk krijgt.
✅️Allantoïne is een actief ingrediënt voor de huid dat hydrateert, kalmeert, anti-irriterende eigenschappen heeft, epidermale celvernieuwing bevordert en wondgenezing versnelt.
✅️ Asian Centella heeft helende eigenschappen en stimuleert daarnaast de vorming van fibroblasten, cellen die beschadigd weefsel kunnen herstellen. Het helpt ook om het noodzakelijke niveau van huidvochtigheid te behouden, omdat het een ideale remedie is voor een droge huid. Het bevordert de aanmaak van collageen, wat essentieel is voor het behoud van de elasticiteit van de huid.
✅️Calendula heeft ontstekingsremmende, antiseptische, antivirale, schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen.

Te gebruiken voor: Honden met plooi vachten, honden die irritaties krijgen bij het gebruik van gewone shampoos en puppies.
✅️Verkrijgbaar in 1l en 4l
✅️ Product info/bestellen

Conditioners en Maskers2 face ontklit conditioner/pre-wash

Alle rassen conditioner:
Je zoekt een bondgenoot tegen eindeloze knopen, dan hebt Je BurBur-pro two-fasen detangler(ontklitter) nodig. Met zijn formule gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie of erythritol, maakt het eenvoudig om knopen uit te kammen of uit te blazen, de vacht te beschermen en te voeden om het haar kracht en vitaliteit te geven.
De conditioner werkt anders dan de conditioners die we kennen. De conditioner wordt aangebracht voor u de hond of kat zal wassen. Met andere woorden, de conditioner doet hier het voorwerk en zal de vacht extra vitaliteit geven, zodat het borstelen gemakkelijker zal gaan. Het is dus geen "leave-in conditioner". Na het gebruik van de conditioner, brengt u de shampoo aan en wast u de hond of kat.
✅️Verkrijgbaar in 500ml
✅️Product info/bestellen2 fase conditioner 2/1- Green Caviar

Twee-fasen conditioner Green Caviar Burbur Pro het is een multifunctionele conditioner, ideaal voor het onderhoud van een gezonde vacht, voorzien van veel voedingsstoffen en glans en hydratatie. Dankzij de innovatieve hydratatie met groene kaviaar (zeewier en katoen extract katoen formule, krijgen we een gehydrateerde, losse en vitaliteits vacht, zonder spoelen en zonder overschot vet. Een bondgenoot om ons beste werk af te werken en een uitzonderlijk onderhoud dat de vorming van knopen zal vermijden en de kleur van de vacht beschermen.
✅️ Verkrijgbaar in 250ml en 500ml- later in 1l.
✅️ Product info/bestellenPost


Hydraterend Masker

Hydraterende en revitaliserende behandeling vochtmasker Vachttype: allerlei vachten, gladde vachten, dreads en krullend haar. Burburpro hydraterend masker, het is een geconcentreerd hydraterend masker voor alle ras typen met een beschadigde, droge of broze vacht. Het is een hoogwaardig geconcentreerd masker, aanbevolen voor droge, broze of beschadigde vachten, de natuurlijke ingrediënten zoals kokos en olijfolie voeden de vacht, terwijl hyaluronzuur de huid doordrukt en de vacht kracht en glans geeft, verrijkt met provitamine b5 het geeft vitaliteit en glanzing, achter een beschermde vacht vol leven achter. Volgens de producent kan deze als ook gebruikt worden als "leave-in", maar wij zijn daar toch geen voorstander van. Voedt de vacht; hydrateert; beschermt de vacht. .
✅️ Verkrijgbaar in 500ml
✅️ Product info/bestellenVoedend Masker Green caviar

Hydraterende en revitaliserende behandeling vochtmasker Vachttype: allerlei vachten, gladde vachten, dreads en krullend haar. Burburpro hydraterend masker, het is een geconcentreerd hydraterend masker voor alle ras typen met een beschadigde, droge of broze vacht. Het is een hoogwaardig geconcentreerd masker, aanbevolen voor droge, broze of beschadigde vachten, de natuurlijke ingrediënten zoals kokos en olijfolie voeden de vacht, terwijl hyaluronzuur de huid doordrukt en de vacht kracht en glans geeft, verrijkt met provitamine b5 het geeft vitaliteit en glanzing, achter een beschermde vacht vol leven achter. Voedt de vacht; hydrateert; beschermt de vacht. .
✅️ Verkrijgbaar in 250 ml en 500ml
✅️ Product info/bestellen

Post