Pagina: Ultimutt/Secret Weapon
Info pagina
Producten gamma, 2022

Ultimut/Secret Weapon Informatie pagina

Waarom neemt Canis-Cosmetics de distributie van Ultimutt?Ultimutt bestaat reeds 13 jaar. 5 Jaar hebben ze gewerkt aan de ontwikkeling van de producten. Waarom is dit product dan niet gekend? Heel simpel, Ultimutt/Secret Weapon heeft geen grote commerciële input. Ze willen producten maken voor groomers die het beste uit hun werk willen halen. Het artisanale aspect ligt hier ook mede aan de basis. De producten worden tot vandaag nog steeds handmatig geproduceerd. Ultimutt is eigenlijk een niche product. Het zijn niet de producten die je voor iedere hond of kat gebruikt maar wat je niet kan behandelen met gewone shampoo, lukt perfect Secret Weapon. Deze shampoo is dan ook niet te vergelijken met andere producten.

Ultimutt is zeker niet het goedkoopste. Maar is dat het waard? Zeker en vast, meer dan waard. De producten zijn werkelijk een etage hoger dan alle goede producten op de markt. Vachten met zeer veel knopen zal je de limiet (wanneer je het moet afscheren) verleggen, zonder de hond enige pijn te bezorgen. De conditioner en mask, samen met de hypnotic zal de droogtijd in vele gevallen halveren dan met andere producten. Trimmers die deze producten gebruiken kunnen dit beamen.

Natuurlijke ingrediënten, artisanale producten met hand en liefde voor het dier gemaakt


Ultimutt/Secret Weapon, is een merk van zeer professionele cosmetica voor huisdieren, als belangrijkste kenmerken kunnen we benadrukken dat we een merk zijn dat 100% Veganistische, respectvol voor het milieu. Het feit dat ze artisanaal gemaakt worden, zorgt ervoor dat ze geen chemische stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn. We zorgen voor onze huisdieren en behandelen onze viervoeters met menselijke kwaliteit. Er is een zorg gedragen voor de duurzaamheid van onze planeet door vegan producten te ontwikkelen.

Ultimutt biedt een range van zeer hoge kwalitatieve cosmetische producten met de klemtoon op het ontgiften, herstellen en hydrateren van honden en katten vachten. De Ultimutt range zijn perfect voor beschadigde vachten, vachten waarmee je geen raad weet. Ze zijn samengesteld uit een basis van een 16-tal plantaardige producten en mineralen (zie foto hieronder), afhankelijk van het doel van de shampoo of conditioner

Al onze verzorgingsproducten beschermen de vacht en zijn zeer effectief in het afstoten van vuil en stof. Maak gewoon een spray-oplossing van Ultimutt Intense of gebruik Hypnotic en spray de vacht voor je dagelijkse wandeling in het bos, het park of in de sneeuw! Stel je voor dat je geen kleverige sneeuwballen meer hebt om mee om te gaan. Alles wat in de vacht is verzameld, wordt gemakkelijk uitgeborsteld. Ook geweldig om knopen te voorkomen bij langharige of gekrulde honden die vachten van het type 'fleece' dragen.

Post

Voorstelling ProductenlijnGood to know!

Ultimutt houdt geen rekening met lekkere geuren en kleuren, de volledige samenstelling is in functie van het dier. Ultimutt gaat er vanuit dat honden en zeker katten geen extreme lekkere geuren kunnen verdragen. Ze bevatten alleen in lichte mate de geuren die afkomstig zijn van de ingrediënten. Al onze producten zijn '100% Human grade', wat betekent dat alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt om een optimale huid- en vacht gezondheid te bevorderen. Maar niet alleen voor dieren, onze producten kunnen ook gebruikt worden voor mensen.

De ultimutt/Secret Weapon producten zijn sterk geconcentreerd. Let dus wel op dat je deze in mate gebruikt. De shampoos hebben een verhouding van 1/32-35. Ook de conditioner en mask moet je met mate gebruiken.

Patrick

Voorstelling ProductenlijnOrganic Miniral mud & Green Tea shampoo

Organische minerale modder en groene thee - bevat Dode Zee-mineralen, natuurlijke oliën en een dosis Secret Weapon om de huid en vacht te kalmeren en te voeden. Ideaal voor “hotspots”, droge of jeukende huid. Laat een natuurlijke textuur achter en voegt volume toe. SLS-vrij, geen chemische formule. Handgemaakte shampoo.
Verkrijgbaar in 500ml, 1l en 2.5l
✅️ Product info/kopenGreek yoghurt & Coconut shampoo

De combinatie van Griekse Yoghurt en Kokosmelk en een voedend ingrediënt. Een rijke, voedende shampoo die de gezondheid van de vacht en de huid bevordert, evenals volume en ontwarren. Ideaal voor poedels of bichons en geweldig voor honden met een dunne /fijne vachten zoals de Maltezer, waar het soms moeilijk kan zijn om het kapsel goed af te werken. SLS vri,j geen toegevoegde kleuren. met een heerlijke kokosgeur.  Handgemaakte shampoo.   De shampoo is een sterk geconcentreerd shampoo-additief, het is een verzorgend en ontwarrend product dat van nature voorkomende macadamia-, kokos- en avocado-oliën plus keratine bevat.
Verkrijgbaar in 500ml, 1l en 2.5l
✅️ Product info/kopenGoat Milk and Honey shampoo

Shampoo van geitenmelk en honing. Verzachtend en voedend voor de gevoelige huid. Laat de vacht zacht en zijdeachtig achter. Perfect voor textuur vachten als je zijn natuurlijke krul wilt terugkrijgen. SLS-vrij, geen traan-formule. Handgemaakte shampoo
Verkrijgbaar in 500ml, 1l en 2.5l
✅️ Product info/bestellenDetox and Repair shampoo

SLS-vrij, ontvet de huid van alle rassen. Verhelderend, wat betekent dat het geweldig is voor het verwijderen van product resten, onzuiverheden of overtollig talg uit het haar en goed voor het kalmeren van geïrriteerde huid. Het is een geweldige detox wasbeurt voor de vacht in de wintermaanden. denk maar bv in de wintermaanden aan het strooi zout dat in de vachten terecht komt. Helpt ook bij het verwijderen van ongewenste geuren die moeilijker uit de vacht te krijgen zijn. Bv plekken in de vacht die vaak nat worden/blijven door te drinken die dan beginnen te geuren. Geen traanformule.  Handgemaakte shampoo.
Verkrijgbaar in 500ml, 1l en 2.5l
✅️ Product info/bestellenRe-balance Rhassoul Clay shampoo

SLS-vrij is uitstekend voor het verwijderen van onzuiverheden en gifstoffen. De natuurlijke minerale elementen in Rhassoul-klei zullen de vacht reinigen en voeden terwijl het het haar hydrateert en verzacht. Geeft een mooie glans aan de vacht. Het verbetert ook de kruldefinitie en -structuur. Ook geschikt voor langharige zijden vachten.
Verkrijgbaar in 500ml, 1l en 2.5l
✅️ Product info/bestellenUltimutt Intense Conditioner

Ultimutt Intense is een handgemaakt product. Deze veelzijdige geconcentreerde ontklittende conditioner bevat natuurlijke PH & ION-regelaars plus natuurlijke oliën en vitamines. Ultimutt Intense werkt om de huid en het haar te hydrateren en de vacht te ontwarren, terwijl het ook een mooie schijn aanbrengt, volume geeft en het droogproces versnelt. Ultimutt Intense is antistatisch, niet vet en organisch. Geweldig als een op zichzelf staand product of gebruikt met Ultimutt Shampoos en Secret Weapon of Hypknotic voor extra ontwarring en conditioneringskracht.  Stoot vuil en kleverige sneeuw af.


De conditioner beschermt de vacht en zijn zeer effectief in het afstoten van vuil en stof. Maak gewoon een spray-oplossing van Ultimutt Intense of gebruik Hypknotic en spray het lichaam voor je dagelijkse wandeling in het bos, het park of in de sneeuw! stel je voor dat je geen kleverige sneeuwballen meer hebt om mee om te gaan. Alles wat in de vacht is verzameld, wordt gemakkelijk uitgeborsteld. Ook geweldig om knopen te voorkomen bij langharige of gekrulde honden die vachten van het type 'fleece' dragen.  We weten hoe belangrijk de gezondheid van uw huisdier voor u is, we gebruiken niets dat we zelf niet zouden gebruiken. Al onze producten zijn '100% Human grade', wat betekent dat alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt om een ​​optimale huid- en vachtgezondheid te bevorderen. Kan ook gebruikt worden voor mensen!
Verkrijgbaar in 500ml, 1l en 2.5l
✅️ Product info/bestellenFrench Green Clay Masker

De klei in dit masker is afkomstig van oud gesteente-afzetting in Frankrijk en is rijk aan sporenmaterialen. Door velen beschouwd als genezende eigenschappen, kan dit kleimasker worden gebruikt om de bloedsomloop naar het huidoppervlakte te stimuleren., de overtollige oliën en productopbouw uit de vacht te verwijderen, de poriën strakker te maken en zelf de haargroei te stimuleren.  Gecombineerd met onze vocht inbrengende ingrediënten zal dit masker de vacht verzachten en het kroezen verminderen. Aangezien de producten gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten, kan dit ook gebruikt worden bij mensen.
Verkrijgbaar in 500ml, 1l en 2.5l
✅️ Product info/bestellenRhassoul Clay Masker

Deze klei is afkomstig uit het Atlasgebergte van Marokko en bevat waardevolle vitaminen en mineralen. Dit uniek masker zal de vacht hydrateren en haar natuurlijke oliën vasthouden, zijdeglans verhogen en de vacht gezond maken. De ontstekingsremmende  en antiseptische eigenschappen zijn ook geweldig voor het kalmeren van de huid en het verminderen van schilfers. Aangezien de producten gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten, kan dit ook gebruikt worden bij mensen.
Verkrijgbaar in 500ml, 1l en 2.5l
✅️ Product info/bestellenHypnotic

Hypknotic Hypoallergene ontklitspray is een veelzijdig ontwarrend product met argan-, cameliazaad- en zoete amandelolie plus een zeer milde, in water oplosbare siliconen Dit is cyclomethicone. Deze siliconensoort, is niet schadelijk is en in water oplosbaar en zorgt ervoor dat je haar luchtig en tegelijkertijd goed doorkambaar blijft. Hypknotic helpt je om knopen pijnloos uit de vacht van je huisdier te verwijderen. Hypknotic samen met  Secret Weapon shampoo & conditioner worden gebruikt, beide producten vullen elkaar prachtig aan, of worden gebruikt als een op zichzelf staand product om de vacht te ontklitten en te verzorgen. Gebruik Hypknotic op een natte of droge vacht tijdens het trimmen of tussen de trimbeurten  door als een ontwarrende en borstelende spray. Geen plakkerige opbouw of resten, dus je kunt Hypknotic zo vaak gebruiken als nodig is en bij het volgende bad wast het allemaal volledig uit de vacht. Hypknotic is geschikt voor wie liever veganistische producten gebruikt.   
Verkrijgbaar in 250ml
✅️ Product info/bestellenRaspberry Facial & “Original Foam ‘n Away”

Ultimutt Facial scrub is een SLS-vrije formule zonder traan-vocht die natuurlijke olie bevat met een deels reinigende en ontvettende werking voor die vieze snuit en gezichten. Verkrijgbaar in nieuwe frambozengeur of de  orininele "Foam ‘n Away" met sinaasappel geur. Het heeft ook als doel de vuile randen rond de oogjes van de hond te verwijderen. Deze producten hebben  geen wittende functie voor de hondjes met witte vachten waarbij de vacht bruin wordt.
De functies:
✅️ Geen kunstmatige schuimmiddelen 
✅️ Hydraterende functie 
✅️ Diepe reiniging 
✅️ Ontvettend voor de huid en vacht 
✅️ sls chemisch vrije formule
Gebruiksaanwijzing: Breng het schuim op het doekje en wrijft het product op de plaatsen die moet net gemaakt worden. U hoeft het niet uit te spoelen. Het is een "leave-in" product. 
Verkrijgbaar in 200ml
✅️ Product info/bestellen