Pagina: Petuxe
Info pagina
Producten gamma, 2022

Petuxe Cosmetics Informatie pagina

Natuurlijke ingrediënten, wetenschappelijk ondersteund en ontwikkeld in eigen labo.

PETUXE, is een merk van zeer professionele cosmetica voor huisdieren, als belangrijkste kenmerken kunnen we benadrukken dat we een merk zijn dat 100% Veganistische, Eco Friendelijk is en respectvol voor het milieu. Onze lopen voorop in de ontwikkeling van veganistische cosmetica voor huisdieren. We zorgen voor onze huisdieren en behandelen onze viervoeters met menselijke kwaliteit. Er is een zorg gedragen voor de duurzaamheid van onze planeet door vegan producten te ontwikkelen.

Onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van de verzorging en behandeling van huisdieren. Omdat we professionele producten wilde ontwikkelen, met respect voor de ecologisch voetafdruk en tegerlijk respectvol voor onze dieren en het milieu, dus begonnen we aan een lang onderzoeksproces door middel van de essentiële pijlers voorop te zetten. We gingen aan de slag met een innovatieve vegan-natuurlijke producten die perfect aangepast zijn aan de gebruikelijke behoeften van hondenkappers zonder het milieu en de zorg voor onze huisdieren te verwaarlozen.

oor het resultaat van dat nauwgezette werk van het hele PETUXE-team, lanceerden we een paar jaar geleden PETUXE COSMETICS, een lijn die in grote lijnen zou worden gedefinieerd als: 100% veganistisch professioneel cosmeticamerk.

Al de producten die we gebruiken in onze shampoos, conditioners en parfums, zijn voorgelegd en gecontroleerd en goedgekeurd door de controle unit van de Europese commisie. Je zal daarvoor op onze leaflets en op de productpagina's de volgende omschrijving en nummer zien; Animal health registration number: 10609-H / Registration number: HCM-MUZ-10054

Petuxe Cosmetics
Post

Overzicht shampoosShampoo alle vachten

De PETUXE alle vachten shampoo is ontwikkeld als een neutraal product, met een pH gestabiliseerd op 7,4, goed was-, hydraterend en vitaliserend vermogen. Voor elk type vacht. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische olijfolie als hydratatiebasis, vitamine E om kracht en glans te geven, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, en als een unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum.
Verkrijgbaar in 200ml, 500ml en 5l
Product info/bestellen

Shampoo alle vachten

Shampoo alle vachten (zeepblok)

De PETUXE alle vachten shampoo is ontwikkeld als een neutraal product, met een pH gestabiliseerd op 7,4, goed was-, hydraterend en vitaliserend vermogen. Voor elk type vacht. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische olijfolie als hydratatiebasis, vitamine E om kracht en glans te geven, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, en als een unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum. Om water te besparen hebben we deze shampoo in een zeepblok formaat gemaakt. Ideaal voor kleine honden.
Product info/bestellen

Shampoo alle vachten in zeepblock

Shampoo alle vachten in poedervorm

De PETUXE alle vachten shampoo is ontwikkeld als een neutraal product, met een pH gestabiliseerd op 7,4, goed was-, hydraterend en vitaliserend vermogen. Voor elk type vacht. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische olijfolie als hydratatiebasis, vitamine E om kracht en glans te geven, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, en als een unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum. Deze shampoo is in poedervorm en wordt vermengt met lauwwater.
Product info/bestellen

Shampoo alle vachten in poedervorm

Shampoo Witte vachten

Shampoo voor alle rassen, met wit haar vanwege de hoge kleur en waswerking. Het bevat blauwe pigmenten om de gelige tonen van wit haar te kleuren. Zo wordt de heldere witte toon versterkt. Zeer zacht, ideaal voor de gevoelige huid, met een delicaat en goed gefixeerd aroma dat de pH 7.2 van de huid respecteert. Met een zijdezachte en glanzende afwerking. Het geeft een zeer zacht schuimend schuim en bevat een delicaat en langdurig aroma. Onder andere geformuleerd met: biologische aloë vera (hydrateert, regenereert en kalmeert), panthenol (revitaliseert en hydrateert), oligosacchariden van plantaardige oorsprong (zachtheid) en met glycerine van plantaardige oorsprong (hydrateert en verzacht). Aanbrengen op nat haar en inmasseren tot het gewenste schuim is verkregen. Wacht 3 tot 5 minuten en spoel af met veel water. Nooit tweemaal wassen met de witte shampoo. Indien u twee wasbeurten opteerd, neem dan voor de eerste wasbeurt een neutrale shampoo of een prewash( zoutvrije Mandarijn). De tweede wasbeurt met de witte shampoo. Indien u tweemaal met de witte shampoo zou wasssen, is de mogelijkheid op droge vacht, door de stimulerende pigmenten in de shampoo.
Verkrijgbaar in 200ml, 500ml en 5l
Product info/bestellen

Shampoo Witte vachten

Shampoo donkere vachten, kleurversterkend

De innovatieve petuxe-formule voor zwart haar intensiveert zwarte of donkere pigmenten, waardoor een delicaat en goed ingesteld aroma achterblijft met respect voor de pH van de huid. Ideaal voor een gevoelige huid. Met UV-zonnefilter: beschermt de kleur. Bovendien respecteert het de pH van de huid. Met een zijdezachte en glanzende afwerking. Zeer zacht aanvoelend schuim en delicate geur en langdurig. Onder andere geformuleerd met: biologische olijfolie (hydrateert en voedt), ammoniakzuren uit tarwe, soja en maïs (zachtheid), vitamine E (geeft glans), vitamine C (antioxidant, beschermt kleur) en panthenol (revitaliseert en hydrateert). Aanbrengen op nat haar en inmasseren tot het gewenste schuim is verkregen. Wacht 3 tot 5 minuten en spoel af met veel water. Nooit gebruiken op een witte vacht. Deze zal donker worden.
Verkrijgbaar in 200ml, 500ml en 5l
Product info/bestellen

Shampoo voor donkere vachten, kleurversterkend

Puppie shampoo

Shampoo voor alle soorten puppy's, zonder agressieve chemicaliën. Minimaliseer irritatie aan de ogen van uw puppy. Het bevat essentiële vitamines om de huid van uw puppy te beschermen, hem diep te voeden en een sterke en glanzende vacht te geven, met respect voor de pH van de huid, ideaal voor de gevoelige huid. Bevat een mix van zeer milde oppervlakteactieve stoffen. Geeft schuim met een zeer zachte touch en bevat een fris en jong parfum. Onder andere geformuleerd met: biologische aloë vera (hydrateert, regenereert en kalmeert), met glycerine van plantaardige oorsprong (hydrateert en verzacht) en vitamine B-6, niacinamide, vitamines die voor voeding zorgen (sterk en glanzend haar). Aanbrengen op nat haar en inmasseren tot het gewenste schuim is verkregen. Wacht 3 tot 5 minuten en spoel af met veel water.
Verkrijgbaar in 200ml, 500ml en 5l
Product info/bestellen

Puppie Shampoo

Hydraterende shampoo

Zeer milde en vochtinbrengende shampoo voor lang haar, ontwikkeld om droog of beschadigd haar te herstellen. Het vergemakkelijkt het borstelen en laat een delicaat aroma achter, een zeer zacht en goed gefixeerd haar. Het bevat geen agressieve chemicaliën, respecteert de pH van de huid, ideaal voor de gevoelige huid. Met een zijdezachte en glanzende afwerking. Geeft schuim met een zeer zachte touch. Onder andere geformuleerd met: glycerine van plantaardige oorsprong (hydrateert en verzacht), biologische olijfolie (hydrateert en voedt), oligosacchariden van plantaardige oorsprong (zachtheid), vitamine E (verbetert de glans) en panthenol (revitaliseert en hydrateert). Aanbrengen op nat haar en inmasseren tot het gewenste schuim is verkregen. Wacht 3 tot 5 minuten en spoel af met veel water.
Verkrijgbaar in 200ml, 500ml en 5l
Product info/bestellen

Hydraterende shampoo

Shampoo voor gevoelige vachten

Dermatologische shampoo voor de gevoelige huid, met onze innovatieve 0% formule (zoutvrij, sulfaatvrij, siliconenvrij, kleurstofvrij), zoeken we de beste zorg voor de meest gevoelige huid, met een delicaat en goed gefixeerd aroma, met respect voor de pH van de huid . Met een zijdezachte en glanzende afwerking. Aanbrengen op nat haar en inmasseren tot het gewenste schuim is verkregen. Wacht 3 tot 5 minuten en spoel grondig met water.
Verkrijgbaar in 200ml, 500ml en 5l
Product info/bestellen

Shampoo voor gevoelige vachten

Volume shampoo

De PETUXE volumegevende shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden die extra volume nodig hebben en voldoen aan de behoeften van hondenstylisten, voor een uitstekende afwerking van hun werk op dagelijkse basis, met een neutrale pH van 7,2, grote reinigingskracht, gemiddelde hydratatie en textuur, in een 2.0-formule zonder sulfaten, zonder zout, zonder siliconen en vrij van kleurstoffen..Met een frisse geur, geeft de innovatieve formule extra volume en helderheid aan het haar, terwijl het het haar hydrateert en voedt en de natuurlijke textuur herstelt. Het haar is glanzend en zijdeachtig. Het respecteert de pH van de huid. Aanbrengen op nat haar en inmasseren tot het gewenste schuim is verkregen. Wacht 3 tot 5 minuten en spoel grondig met water.
Verkrijgbaar in 200ml, 500ml en 5l
Product info/bestellen

Volume shampoo

Waterhonden shampoo

Innovatie en ontwikkeling in een formule bedoeld voor honden met krullend haar of dreadlocks, om een ​​optimaal niveau van hydratatie en een aangename textuur aan hun specifieke vacht te geven. De Petuxe texturiserende shampoo speciaal voor waterhonden, is ontwikkeld in directe samenwerking met specialisten van het ras, om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften, voor een unieke vacht, met PH gestabiliseerd op 7'4, geweldig reinigend, hydraterend en vitaliserend vermogen.
Verkrijgbaar in 200ml, 500ml en 5l
Product info/bestellen

Waterhonden shampoo

Zoutvrije mandarijn shampoo

De PETUXE mandarijnshampoo zonder zout, werd ontwikkeld als een neutraal product, zonder zout, speciaal geïndiceerd voor een intense voorwas(prewash), met een pH gestabiliseerd op 7'4, een goed was-, hydraterend en revitaliserend vermogen. Voor alle vachttypes. De belangrijkste kenmerken zijn dat het een product is zonder zout, om de handen van professionals te behandelen, evenals de huid van honden en katten in een intens eerste bad, en als een unieke finishing touch van PETUXE, een essentiële geur.
Verkrijgbaar uitsluitend in 5l
Product info/bestellen

Zoutvrije mandarijn shampoo

Deep clean shampoo

De krachtige diepreinigende shampoo van PETUXE is ontwikkeld als een product voor professioneel gebruik, met een PH gestabiliseerd op 7'4, diep reinigend, hydraterend en vitaliserend. Voor elk type vacht. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische aloë vera om de huid te verzorgen, vitamine B5 en E, plantaardige oligosachariden om te hydrateren en te herstellen, en als een unieke finishing touch van PETUXE,een essentieel en langdurig parfum.Deze shamppo is perfect voor alle grote honden, honden met dubbele ondervacht. Hij heeft een sterke waskracht, dus voor onze vieervoeters die heel vuil zijn, komt hij perfect van pas. Kan ook gebruikt worden voor kleine honden die geurend en vuil zijn. Voor honden met dubbele ondervacht: indien deze niet heel vuil zijn, kan je de eerste wasbeurt met de zoutvrije mandarijn shampoo (pre-wash) doen. Voor de tweede wasbeurt kan je de shampoo nemen met hoge waskracht.. Indien ze erg vuil zijn, raden we aan om tweemaal de deep clean te gebruiken.
Verkrijgbaar uitsluitend in 5l
Product info/bestellen

Deep clean shampoo

Lavendel en Rozemarijn shampoo

De lavendel- en rozemarijnshampoo voor alle vachttypes van PETUXE, ontwikkeld door Isabella Doblas, stap voor stap om aan haar meest persoonlijke eisen te voldoen, met een pH gestabiliseerd op 7'4, goede reinigingskracht, gemiddelde hydratatie en textuur, voor professioneel werk en een geweldige schaarafwerking. Voor alle vachttypes en aanbevolen om het knippen gemakkelijker te maken. Met panthenol, vitamine B5 en natuurlijke rozemarijn- en lavendelolie, en als unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel parfum van rozemarijn en lavendel. De shampoo is uiterst geschikt voor kniprassen, honden waarin een bepaald mdoel in de vacht moet geknipt worden. Ook wordt deze shampoo specifiek voor showshonden gebruikt.
Verkrijgbaar uitsluitend in 5l
Product info/bestellen

Lavendel en Rozemarijn shampoo

Trimshampoo

Veganistische cosmetische shampoo voor de stripping (trimmen),geformuleerd met aloë vera en rozenbottelolie voor ruwharige honden te wassen na het trimmen. Voor vele trimmers een dorn in het oog. Een honden wasssen na het strippen is 'NOT done'. Zo werd het vroeger aangeleerd en velen onder de trimmers houden zich daar nog steeeds aan. Waarom? Omdat bij het rtimmen, de poriën open komen te staan en indien u dan de hond zou wassen, kunnen er irritaties ontstaan. Wenst de klant de hond gewassen, moet die terug komen. Vele klanten zijn daar niet mee akkoord uit onwetendheid. Petuxe heeft dit probleem opgelost en een shampoo op de markt gebracht waarbij het toch mogelijk is om de hond te wassen, na het strippen. Door zijn vegan samenstelling geeft dit geen effect op de huid enkunnen er geen irritaties ontstaan. Zij perfecte petuxe geur, geeft dan nog eens een beter resultaat.
Verkrijgbaar uitsluitend in 500 ml
Product info/bestellen

Trimshampoo

Preventieve shampoo

De Petuxe veganistische preventieve shampoo 500ml , beschermt onze honden en katten tegen parasieten. Ze beschermen uw huisdier tegen vlooien, teken, mijten, luizen en muggen dankzij hun samenstelling op basis van tea tree olie en quassia-azijn. U kan deze gebruiken, elke maal u de hond wenst te wassen. Het is een preventief product. Indien de hond of kat effectief vlooien of teken heeft, vraag dan uw dierenarts om een medisch product. Eens vrij van ongedierte kan onze shampoo een langere bescherming bieden.
Verkrijgbaar uitsluitend in 500 ml
Product info/bestellen

Preventieve shampoo alle vachten

Overzicht Conditioners & Mask2 fase Conditioner

Conditioner voor alle rassen in alle maten en kleuren en voor alle haartypes. De innovatieve tweefasige formule voedt het haar diep, hydrateert het en herstelt hun natuurlijke textuur, waardoor het een zijde- en glanzend effect krijgt, met respect voor de pH-waarde van de huid. Perfect te gebruiken na het wassen (handdoek droog) maar ook zonder wassen met een paar verstuivingen. Het bevordert het borstelen zonder het haar te breken. Breng een paar verstuivingen aan op droog haar en ontwar het. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische olijfbladextracten als hydratatiebasis, vitamine E om kracht en glans te geven, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, en als unieke finishing touch van PETUXE, een ontspannend essentieel parfum. Een aanrader is 10 ml conditioner bij de aangemaakte shampoo bij te voegen. Het geeft een verschil in het ontwarren en dragen. De resultaten zijn merkelijk.
Verkrijgbaar in 300 ml en 1l
Product info/bestellen

2 Fase Conditioner

2 fase Conditioner voor Waterhonden

De PETUXE texturizing conditioner voor waterhonden is ontwikkeld als een specifiek product voor het ras, met een grote hydraterende kracht, glans, textuur en kruldefinitie, het helpt ons bij het drogen. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende: druivenpitextract, vitamine E en B5, een plantaardig biopolymeer om de textuur van de krul te beheersen, en als unieke finishing touch van PETUXE, een ontspannend essentieel parfum.
Verkrijgbaar in 300 ml en 1l
Product info/bestellen

2fase Conditioner voor Waterhonden

Voedend Masker

Masker voor alle rassen van alle maten en kleuren en voor alle vachttypes. Onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van de verzorging en behandeling van honden en bepaalde katten. Omdat we professionele producten wilde ontwikkelen, met respect voor de ecologisch voetafdruk en tegerlijk respectvol voor onze dieren en het milieu, dus begonnen we aan een lang onderzoeksproces door middel van de essentiële pijlers voorop te zetten. We gingen aan de slag met een innovatieve vegan producten die perfect aangepast zijn aan de gebruikelijke behoeften van hondenkappers zonder het milieu en de zorg voor onze huisdieren te verwaarlozen.
Verkrijgbaar in 300 ml en 1l
Product info/bestellen

Voedend masker voor waterhonden

Voedend Masker

Masker voor waterhonden en krulvachten. Onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van de verzorging en behandeling van honden en bepaalde katten. Omdat we professionele producten wilde ontwikkelen, met respect voor de ecologisch voetafdruk en tegerlijk respectvol voor onze dieren en het milieu, dus begonnen we aan een lang onderzoeksproces door middel van de essentiële pijlers voorop te zetten. We gingen aan de slag met een innovatieve vegan producten die perfect aangepast zijn aan de gebruikelijke behoeften van hondenkappers zonder het milieu en de zorg voor onze huisdieren te verwaarlozen.
Verkrijgbaar in 1l
Product info/bestellen

Voedend masker